Veelgestelde vragen

Roosterimport is mogelijk vanuit alle roostersoftware die ons bekend is: Untis, Mondriaan, Myro, EDT, TimeTables. 

Zodra het nieuwe rooster gekend is, kun je het importeren in Docemper. Je geeft daarbij aan vanaf welke datum dit rooster moet gehanteerd worden, dagplanning gebeurt automatisch volgens het correcte rooster volgens de datum.

Je kunt tot vier verschillende roosters inlezen in Docemper, dus je kunt werken met A- en B-weken maar zo nodig ook met A-, B-, C- en D-weken. bij de start van het schooljaar geef je eenmalig aan welke letter de weken van het schooljaar krijgen, vanaf dan kiest Docemper altijd het gepaste rooster.

Weinig activiteiten zijn zo zinloos als gegevens overtypen uit de ene toepassing in de andere. Daarom: alle gegevens kunnen geëxporteerd worden in verschillende vormen. Dat kan vaak als spreadsheet, maar ook in specifieke formaten voor andere toepassingen: zoals roostersoftware en leerplatform.

Het is niet nodig basisgegevens die je al in digitale vorm hebt nog eens manueel in te brengen in Univido. Vakken, leraars en lokalen kun je moeiteloos importeren uit je roostersoftware of je leerplatform