Wat is Docemper?

Docemper biedt moeiteloze oplossingen voor onverwachte gebeurtenissen zoals leraarsafwezigheid, klasuitstappen of tijdelijk onbruikbare lokalen. Het vangt roosterconsequenties efficiënt op, en met extra's zoals de lesmarkt en digitale wachtkamer gaat het verder dan uw verwachtingen. Ooit gedacht: 'Dit kan efficiënter'? Dat is waarschijnlijk al voorzien in Docemper."

Leraar afwezig?


In minder dan een minuut regelt u de vervanging. Geen enkele activiteit of lokaalwissel wordt daarbij over het hoofd gezien. En nog eens een minuut later zijn leerlingen op de hoogte via digital signage, computer of smartphone.

Lesvervangende activiteiten?

Geef aan welke klassen, leraars en lokalen hierin betrokken zijn, en kom direct te weten voor welke lessen er vervanging moet voorzien worden, welke lokaalwissels er nodig zijn en welke leraar lesvrij komen. Leraars kunnen vrijgekomen klassen overnemen via de lesmarkt.

Automatische communicatie

Digital signage, automatische communicatie binnen uw leerplatform en realtime informatie in de Fast Lane op smartphone, het is onmogelijk om niet op de hoogte te zijn.

Enkele schermafdrukken

Klik op de schermafdruk voor een duidelijkere weergave. Navigeer met de pijlen naar de volgende/ vorige schermafdruk. Bij verdere interesse: vraag meer info via het contactformulier of boek een demo.