SOFTWARE VOOR MIDDELBARE SCHOLEN

Nadat de opdrachtverdeling voltooid is, moeten de gegevens gecommuniceerd worden. Vanuit Univido is het nu al mogelijk de lesopdrachten te exporteren naar af te drukken of deze te exporteren als Excelbestand of html-pagina’s. Het is ook mogelijk elke leraar de eigen lesopdracht te bezorgen via een Smartschoolbericht.

Daar komt in de volgende update een nieuwe mogelijkheid bij: vanuit Univido kunnen de lesopdrachten en de Wie-Wat-Waar-overzichten (met inbegrip van actuele interims) online ter beschikking gesteld worden, alleen zichtbaar voor wie aanmeldt met de O365- of Smartschoolaccount. Leerkrachten krijgen de overzichten en de eigen lesopdracht te zien, directieleden en administratieve medewerkers kunnen ieders lesopdracht opvragen. Op die manier ziet iedereen altijd de actuele toestand, een groot voordeel ten opzichte van de andere vormen van export waarbij een oude toestand kan blijven circuleren.

Directie en administratieve medewerkers hebben daarbij ook toegang tot een jaaroverzicht van alle interims: wie neemt gedurende welke periode welke cursussen over van welke leraar. Het overzicht kan opgevraagd worden in tabelvorm of als grafisch overzicht per leraar of per klas

Wie-Wat-Waar en Lesopdracht
Interim-jaaroverzicht per klas
Interim-jaaroverzicht per leraar
Close Menu